VELİLERİMİZİN DİKKATİNE! ..

AŞAĞIDA SİZ SAYIN VELİLERİMİZİN UYMASI GEREKEN KURALLAR YER ALMAKTADIR. BUNLAR, SİZLERE ve ÇOCUKLARIMIZA İYİ HİZMET VERMEMİZİ SAĞLAYAN YARARLI UYGULAMALARDIR.

1. Öğretmenler sizinle telefon konuşmalarını her gün 13.00 – 15.00 saatleri arasında yapabilirler. Diğer saatlerde çocuklarıyla ilgilendiklerinden ve eğitim saati olduğundan telefonlar bağlanmamaktadır. Diğer saatlerde yönetimle görüşebilir, öğretmene not bırakabilirsiniz.

2. Çocukların kesinlikle takı takmaması gerekmektedir. Yutma, kaybolma gibi olumsuz ve hayati tehlike taşıyan olaylarla karşılaşılmaması için bu kural mutlaka uygulanmaktadır.

3. Size gün içinde gönderilen iletişim defteri ve dış yazıları, bizim sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için dikkate almanız ve değerlendirmeniz gerekmektedir.

4. Yeni başlayan velilerimizin kayıt sırasında verilen başvuru formunu hiç eksiksiz doldurup bizlere en geç 2 gün içerisinde teslim etmesi gerekmektedir.

5. Çocuğunuz okula devam ederken dışarıda tıbbi açıdan herhangi bir tetkik veya tedavi olmuşsa bununla ilgili belgenin fotokopisini sağlık dosyasına konulması için mutlaka bize ulaştırınız.

6. Kayıt sırasında sizden istenen evrakları en geç bir hafta içerisinde dosyasına konmak üzere bize ulaştırmanız gerekmektedir. (Gaita Testi, 4 vesikalık resim, aşı karnesi fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, velisinin nüfus cüzdanı fotokopisi)

7. Eğer çocuğunuzu okuldan sizin haricinizde birisi alacak ise lütfen gün içerisinde arayıp kimlik bilgilerini eşkâlini bildiriniz. Çünkü çocuklarımız bizim bilmediğimiz kişilere asla teslim edilmemektedir. Gerekli görülmesi halinde kimlik kontrolü dışında sizinle telefon konuşma teyidi de yapılmaktadır.

8. Yıl içerisinde iki kez veli toplantısı düzenlenecektir. Toplantıların yeri ve saati belirlenerek size önceden duyurulacaktır. Veli toplantılarına katılmanız her şeyin çok daha iyi gitmesi ve bizim hatalarımızı daha iyi görebilmemiz için gerekli bir toplantıdır.

9. Sabahları çocuklarımızı okula getirirken özel durumlar haricinde lütfen kahvaltı ettirmeyin. Okulumuzda belirli bir kahvaltı düzeni vardır ve bütün çocuklarımızın bundan yararlanması istenmektedir. Her gün için sınıf düzeninin belirlenmesinde kahvaltının önemi büyüktür.

10. Okulumuzda eğitim saatleri 8.30 – 17.30 arasıdır. Eğer çocuğunuzu okula kendiniz bırakıyor ve alıyorsanız lütfen bu saatlere uymaya gayret gösteriniz. Aksi durumlarda öğretmen sizin çocuğunuzla ilgilenmek için sınıfını uzun süre yardımcı öğretmene emanet etmek zorunda kalıyor. Sabahları en geç 9.30’ a kadar okula getirip, akşamda 16.30’dan önce almayınız.

11. Okulumuzun akşam kapanış saati 19.00’dur. Bu saati geçmemeye lütfen özen gösteriniz. 5-10 dakika gecikme bile olsa bizi lütfen arayıp geç kalacağınızı bildiriniz.

12. Çocuklarımızın ayak ve özellikle el tırnaklarını 15 günde bir keserek okula yollayınız. Bu yöntem pek çok kazaya karşı diğer arkadaşlarını koruyacaktır.
  13. Akşam çocuklarınızı alırken öğretmeninizi uzun süre meşgul etmeyiniz.